Mlinarova franšiza u Beogradu

Slika /slike 1/Poljoprivreda i ribarstvo/P-FAH-H5055058.jpg

Pekarska industrija Milnar objavila je u četvrtak da je prva Mlinarova franšiza otvorena u Beogradu. Osim vlastite maloprodajne mreže, Mlinar svoj brand širi na druga tržišta i u obliku franšiznog poslovnog modela. Prvi franšizni model implementirali su u Slovačkoj 2015. godine, potom 2016. u Australiji i Švicarskoj, a u ožujku ove godine je otvorena prva Mlinar pekarnica u BiH u Sarajevu, a potom i pekarnica u Frankfurtu.

Pekarska industrija Milnar objavila je u četvrtak da je prva Mlinarova franšiza otvorena u Beogradu.

Mlinar je u četvrtak otvorio prvu franšiznu prodavaonicu u Srbiji i to u centru Beograda, navodi se u priopćenju.
Iz Mlinara napominju kako su u pojedinim trgovačkim centrima u Srbiji u ponudi već Mlinarovi bureci i peciva, ali je sada u suradnji s tvrtkom Mlinar Srb, u vlasništvu Gorana Dejanovića, otvorena i prva pekarnicu pod Mlinarovim brandom.

Prema podacima s Mlinarove internet stranice, Mlinarove maloprodajna mreža je prisutna na četiri tržišta pa tako u Hrvatskoj imaju 175 pekarnica, 24 u Sloveniji, sedam u Mađarskoj i jednu u Njemačkoj.

Osim vlastite maloprodajne mreže, Mlinar svoj brand širi na druga tržišta i u obliku franšiznog poslovnog modela. Prvi franšizni model implementirali su u Slovačkoj 2015. godine, potom 2016. u Australiji i Švicarskoj, a u ožujku ove godine je otvorena prva Mlinar pekarnica u BiH u Sarajevu, a potom i pekarnica u Frankfurtu.

(Hina)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz