Kompanija RASCO na Međunarodnom sajmu zaštite životne sredine u Beogradu

Slika /slike 1/Ekologija/rasco lynx.jpg

Na Beogradskom sajmu otvorena su 2. listopada 2019. godine tri međunarodna sajma: energetike (Energetika-UFI), zaštite životne sredine i prirodnih resursa (Ecofair) i pametnih tehnologija (iSEC). Među više od 100 domaćih i stranih izlagača nastupila je hrvatska tvrtka RASCO d.o.o. iz Kalinovca.

Na Beogradskom sajmu otvorena su 2. listopada 2019. godine tri međunarodna sajma: energetike (Energetika-UFI), zaštite životne sredine i prirodnih resursa (Ecofair) i pametnih tehnologija (iSEC), koji će uz brojne prateće sadržaje (konferencije, predavanja, seminare, prezentacije itd.) trajati do 4. listopada. Sajmove su u nazočnosti brojnih uzvanika i predstavnika izlagača otvorili ministri energetike Aleksandar Antić i ekologije Goran Trivan.

Na izlagačkim štandovima ili konferencijskim programima ovih sajmova, okupili su se predstavnici više od 100 domaćih i inozemnih kompanija, institucija i organizacija iz dvadesetak zemalja, među kojima bilježimo i vrlo zapažen nastup hrvatske kompanije RASCO d.o.o. iz Kalinovca.

Izlagački prostor hrvatske kompanije obišao je u ime Veleposlanstva RH u Beogradu dr.sc. Stjepan Glas i tom prigodom o poslovanju tvrtke, osobito njenog segmenta „RASCOTAMP“ d.o.o. koji posluje u Senti (A.P. Vojvodina), razgovarao s direktorom te proizvodne jedinice Dejanom Lakčevićem i rukovoditeljem sektora prodaje Lazarom Karanovićem.

Također, razgovaralo se i o načinima na koje Veleposlanstvo RH u Beogradu može pomoći tvrtki u poslovanju na tržištu Srbije, ali i na tržištima drugih zemalja putem uspostave kontakata s diplomatskim predstavništvima drugih zemalja.

(MVEP)

Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz