Još jedan velik uspjeh tvrtke Hydromat d. o. o. na svjetskom tržištu

Slika /slike 1/Financije/FAH-H5148232_cr.jpg

HYDROMAT d. o. o. obiteljska je tvrtka koja se više od trideset godina bavi projektiranjem, konstrukcijom i proizvodnjom vlastitih high tech proizvoda. Velikim projektima koje ova tvrtka radi u Egiptu, Rusiji, Saudijskoj Arabiji te Norveškoj, dokazuje da je u samom svjetskom vrhu u izvozu visokotehnoloških rješenja na području ventilske automatizacije, aktuatorske tehnike i regulacijskih ventila.

HYDROMAT d. o. o. obiteljska je tvrtka koja se više od trideset godina bavi projektiranjem, konstrukcijom i proizvodnjom vlastitih „high tech“ proizvoda: hidrauličnih cilindara, industrijskih amortizera, hidraulične opreme i uređaja, automatizacijom ventila i aktuatorskom tehnikom.

Predstavnici tvrtke Hydromat d. o. o. Slavko i Krešimir Canjuga ovih su se dana vratili iz Kaira gdje su dogovarali tehničke detalje za nove poslove.

S partnerima iz Egipta oko dvije godine tehnički su analizirali problematiku, te je ta suradnja na kraju rezultirala isporukom  tehničkih rješenja  za hotelsko turistički i stambeni kompleks, odnosno grad koji se gradi na obali Sueskog zaljeva i Crvenog mora. Za taj novi grad isporučeni su  ventili, aktuatori i elektro-hidraulično upravljanje, koji se sada ugrađuje u sustav za opskrbu vodom koja će do grada dolaziti iz Nila i postrojenja za desalinizaciju.

Projekt El Galala imat će stambene zgrade, turističko hotelske komplekse, visokoškolske i druge institucije, prostire se na površini od oko dva milijuna kvadrata, a njegovu vodoopskrbu će nadzirati sustavi poduzeća iz Horvatskog, koji će u prvom redu imati zadaću da zaštite cjevovode i pumpe od naglih opterećenja i hidrauličnih udara

Prema riječima Slavka Canjuge, osnivača Hydromata, koji se danas u poduzeću bavi razvojem i istraživanjem, radi se o isporuci opreme za najveći egipatski projekt poslije gradnje Sueskog kanala. Na izgradnji naselja zaposleno oko 15.000 radnika iz 80 nacionalnih kompanija.

Tvrtka Hydromat u 2016. godini uspješno je testirala hidrauličnu opremu  i upravljanje ventilima glavnog rashladnog sustava nuklearke Novovoronjež u Rusiji. Tim poslom tvrtka Hydromat stekla je vrlo značajnu referencu kod Rosatoma (Ruske nacionalne nuklearne tvrtke). Rosatom je tvrtka koja posluje više od 70 godina i okuplja oko 400 nuklearnih tvrtki.

Velikim projektima koje ova tvrtka radi u Egiptu, Rusiji, Saudijskoj Arabiji te Norveškoj, dokazuje da je u samom svjetskom vrhu u izvozu visokotehnoloških rješenja na području ventilske automatizacije, aktuatorske tehnike i regulacijskih ventila.

(HGK)



Vijesti iz medija | Strana tržišta i prilike