Jadranski naftovod sklopio tri nova posla

Slika /slike 1/HINA/P-FAH-H7076249.jpg

Jadranski naftovod (Janaf) izvijestio je kako je sklopio dugoročne ugovore s britanskim VITOL-om i hrvatskom tvrtkom Crodux derivati dva te je potpisao i višegodišnji ugovor o transportu nafte s češkim Unipetrolom na dionici Omišalj - Gola.

Jadranski naftovod (Janaf) izvijestio je u ponedjeljak kako je sklopio dugoročne ugovore s britanskim VITOL-om, češkim Unipetrolom i hrvatskom tvrtkom Crodux derivati dva.
 
"Janaf je nastavio s intenzivnim poslovnim aktivnostima ugovorivši vrijedne dugoročne poslove s VITOL-om, Unipetrolom i Crodux derivatima dva, što će zasigurno rezultirati nastavkom ostvarivanja dobrih poslovnih rezultata i u 2017. godini", navodi se u priopćenju.
 
S jednim od vodećih svjetskih trgovaca naftom, britanskim VITOL-om Janaf je ugovorio i potpisao ugovor o višegodišnjem skladištenju, a s Crodux derivatima dva višegodišnje ugovore o dodatnim kapacitetima skladištenja naftnih derivata na terminalima Omišalj i Žitnjak. Ukupna vrijednost tih ugovora prelazi 125 milijuna kuna, navodi se u priopćenju.
 
Janaf je potpisao i višegodišnji ugovor o transportu nafte s češkim Unipetrolom na dionici Omišalj - Gola.
 
Potpisivanje toga ugovora još je jedan dokaz da strani poslovni partneri prepoznaju Janaf kao sigurnog i pouzdanog partnera koji može ispuniti najviše svjetske standarde u pružanju usluga transporta i skladištenja nafte, što, kako ističu iz Janfa, rezultira i nastavkom ostvarivanja dobrih poslovnih rezultata na inozemnim tržištima.
 
(Hina)
 

 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz