Izvezli 5,5 puta više mesa nego 2016. godine

Slika /slike 1/Poljoprivreda i ribarstvo/shutterstock_100428040.jpg

Mesna industrija Ravlić je u prošloj 2017. godini zabilježila rast izvoza od čak 5,5 puta u odnosu na godinu ranije i to ne samo u susjedne zemlje, Sloveniju, Srbiju, Mađarsku, nego i u Španjolsku, Poljsku, Češku, Italiju, Veliku Britaniju.

Mesna industrija Ravlić danas je u top pet najvećih domaćih mesnih industrija crvenog mesa koja zapošljava više od 380 djelatnika.

Kako navode iz tvrtke u prošloj 2017. godini zabilježili su rast izvoza od čak 5,5 puta u odnosu na godinu ranije, tj. 2016., i to ne samo u zemlje regije (Slovenija, Srbija, Mađarska), nego i u Španjolsku, Poljsku, Češku, Italiju, Veliku Britaniju.

Njihova maloprodajna mreža, koja danas već broji više od 50 mesnica, ove će godine doživjeti i dodatnu ekspanziju, kako na kontinentu tako i na prostoru jadranske obale.

“Ravlić” je tako postao nacionalni brend, stoga će, kako navodi vodstvo te kompanije u ovoj 2018. godini dodatno osnažiti svoje marketinške aktivnosti te u taj segment poslovanja uložiti do sada najveći iznos sredstava.

(Glas Slavonije)

 

 



Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz