Istragrafici potražnja iz izvoza diže promet

Slika /slike 1/7b0014c72e393151952cbadde7c39a54.jpg

Istragrafika je vodeći hrvatski proizvođač kaširane i kartonske ambalaže, te uspješan izvoznik u desetak zemalja Europe.

Kraš, Podravka, Pik Vrbovec, Saponia, Dukat, Vipnet, Cromaris...samo su neke od velikih domaćih kompanija kojima je ambalažu za pakiranje proizvoda radila Istragrafika iz Rovinja.

Ova tvrtka, dio British American Tobacca, vodeći je hrvatski proizvođač kaširane i kartonske ambalaže, te uspješan izvoznik u desetak zemalja Europe.

Upravo se i rast potražnje za njihovom kvalitetnom ambalažom izvana odrazio na prihode, kojih će 35 posto ove godine stići iz izvoza, zbog čega u Istragrafici mogu reći i da su regionalni lider u proizvodnji i izvozu komercijalne ambalaže.

Prema direktoru Enisu Kanceliru, tvrtka nastavlja pozitivan trend i rast prometa, a dogodine planira i nova zapošljavanja u Kanfanaru. Tvornica danas ima 150 zaposlenika.

"U Istragrafici uvijek smo orijentirani na nove tehnologije i iskorake u proizvodnji. To nam je omogućilo da i u zemlji i u inozemstvu budemo prepoznati kao pouzdan partner u proizvodnji visokokvalitetne ambalaže", kaže Kancelir, nedavno ovjenčan i nagradom CROMA-e za menadžera godine u kategoriji srednjih poduzeća.

(Poslovni dnevnik)

Vijesti iz medija | Uspjesi izvoznika