HTZ na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Slika /slike 1/Turizam/shutterstock_262850063_cr.jpg

Predstavnici Veleposlanstva Republike Hrvatske u Srbiji posjetili su izložbeni prostor Hrvatske turističke zajednice na Međunarodnom sajmu turizma te štand Hrvatske gospodarske komore na samu "BeoWine".

Dana 23. veljače 2017. godine na Beogradskom sajmu otvoren je Međunarodni sajam turizma, na kojem se do 26. veljače predstavlja 1.200 izlagača iz 56 zemalja svijeta, među kojima i Republika Hrvatska sa štandom Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Sajam je otvorio premijer Srbije Aleksandar Vučić. Svečanom otvaranju manifestacije nazočili su gradonačelnik Beograda Siniša Mali, brojni veleposlanici, među kojima i veleposlanik RH u RS Gordan Markotić, te veliki broj predstavnika domaćih i stranih medija.

Veleposlanik Markotić je nakon svečanog otvaranja sajma posjetio štand Hrvatske turističke zajednice (HTZ) i troje suizlagača (Makarsko primorje, Turistička zajednica Grada Zagreba i Hotel Royal), gdje je o planovima vezanim uz srbijansko turističko tržište razgovarao s Jasnom Babić, direktoricom TZ Grada Vukovara i predstavnicom HTZ, te predstavnikom TZ Makarske rivijere Predragom Aranđelovićem.

Nakon toga veleposlanik je posjetio i štand Hrvatske gospodarske komore (HGK), na sajmu „BeoWine“ gdje je pozdravio predstavnike HGK i vinare Istre, Dalmacije, Slavonije i Podunavlja, kojima je zaželio dobre rezultate na tržištu RS i naglasio kako je Veleposlanstvo RH u Beogradu na tom planu otvoreno za svaku vrstu suradnje i pomoći.
 

Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz