Hrvatski projekti na sajmu investicija MIPIM u Cannesu

Slika /slike 1/Graditeljstvo/shutterstock_299732519_cr.jpg

Na najvećem i najprestižnijemu sajmu investicija MIPIM, koji se održava od 14. do 17. ožujka u Cannesu u Francuskoj, hrvatske projekte predstavlja šest hrvatskih agencija za nekretnine: Bodulo nekretnine, Broker grupa, Kastel-Zagreb, Opereta nekretnine, Smart-InvestImmobilien i Spiller Farmer.

Na najvećem i najprestižnijemu sajmu investicija MIPIM, koji se održava od 14. do 17. ožujka u Cannesu u Francuskoj, na štandu HGK predstavljaju se hrvatski  projekti šest hrvatskih agencija za nekretnine: Bodulo nekretnine, Broker grupa, Kastel-Zagreb, Opereta nekretnine, Smart-InvestImmobilien i Spiller Farmer.
 
Predsjednik Udruženja poslovanja nekretninama HGK Dubravko Ranilović istaknuo je da već drugu godinu zaredom Udruženje poslovanja nekretninama pri HGK nastupa na ovom prestižnom sajmu nekretnina. Siguran sam da će se ostvariti brojni poslovni kontakti, što bi moglo omogućiti našim poduzetnicima da nađu kvalitetne investitore i partnere koji će ulagati u Republiku Hrvatsku.

HGK je poduprla težnje posrednika u prometu nekretnina da svoje kvalitetne projekte predstave na tržištu koje može ostvariti značajna financijska ulaganja, a koja u konačnici znače otvaranje novih radnih mjesta, rekao je Ranilović, dodajući da se uglavnom predstavljaju turistički projekti ili projekti u vezi s turizmom,ali da ima i stambenih i infrastrukturnih projekata.
 
MIPIM je posjetilo više od 5.000 investitora i 23.000 sudionika iz 90 zemalja, čime ovaj sajam potvrđuje vodeću poziciju među investicijskim sajmovima u svijetu. Također, održalo se više od stotine konferencija na kojima je sudjelovalo više od 3.800 predsjednika raznih uprava.

(Lider)
 

Vijesti iz medija | Sajmovi | Hrvatski izvoz