Hrvatski obrtnici na sajmu u Novom Sadu

Slika /slike 1/Obrt/shutterstock_162650075.jpg

U organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK) na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji se održava od 14. do 20. svibnja, nastupit će i 35 obrtnika.

U organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK) na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji se održava od 14. do 20. svibnja, nastupit će i 35 obrtnika, izvijestili su iz HOK-a.

HOK i s 30 posto troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivni nastup članova HOK-a na sajmu. Na izložbenom prostoru od 21 četvornog metra ukupno će se prezentirati 35 izlagača, navode iz HOK-a.

Posjetiteljima sajma svojim proizvodima i uslugama predstaviti će se, među ostalim, obrt Promega iz Radoboja s ponudom nosača i konzola javne rasvjete i model svjetiljke, zatim obrt Habuš iz Velike Gorice, koji će predstaviti ponudu zupčanika i metalnih dijelova za strojogradnju i poljoprivrednu mehanizaciju.

Obrt Lamela, jedan od vodećih proizvođača frikcijskih proizvoda u Hrvatskoj, prezentirati će ponudu svoje opreme, lamela i kočionih sustava, a tvrtka Roto kruna d.o.o. novu ponudu alata za obradu drva - tračne i roto-rašpe.

U suradnji s Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije, na sajmu će u jednoj visokoj vitrini biti prikazan presjek 15 starih zanata i tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije, budući da će na sajmu biti predstavljeni i stari zanati i inovatori Vojvodine.

U suradnji s Udruženjem obrtnika Vrbovec posjetitelji će moći vidjeti proizvode obrta Liktin i Hidro-spoj – ponudu metalnih i gumenih proizvoda za strojogradnju i poljoprivrednu mehanizaciju, kao i hidrauličnih cilindara i brtvi za hidrauliku.

Putem promotivnog kataloga prezentirati će se ponuda i 8 obrtnika s područja Vrbovca iz domene obrade metala i izrade metalnih i gumenih dijelova za automobile, poljoprivredne mašine i radne strojeve, proizvodnje vulkanizerske opreme, proizvodnje opreme za prehrambenu i građevinsku industriju od inox-a, ispušnih sistema za vozila i strojeve, auto prikolica, kao i poljoprivredne mehanizacije.

U suradnji s Obrtničkom komorom Međimurske županije, putem promotivnih materijala predstavit će se Međimurska županija, obrtništvo te županije, njeni gospodarski i turistički potencijali.

(Hina)
 

Vijesti iz medija | Sajmovi | Strana tržišta i prilike