Hrvatski obrtnici na 49. MOS-u u Celju

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_125338148_cr.jpg

Hrvatska obrtnička komora (HOK) i ove godine organizira i sufinancira nastup hrvatskih obrtnika na 49. Međunarodnom sajmu obrtništva i poduzetništva (MOS) u Celju, koji će se održati od 13. do 18. rujna 2016. godine.

Hrvatska obrtnička komora (HOK) i ove godine organizira i sufinancira nastup hrvatskih obrtnika na 49. Međunarodnom sajmu obrtništva i poduzetništva (MOS) u Celju, koji će se održati od 13. do 18. rujna, najavljeno je u srijedu na konferenciji za novinare.

HOK će ove godine pojaviti 21. put na tom najvećem međunarodnom sajmu obrtništva u Sloveniji.

Hrvatski će se obrtnici predstaviti na 36 četvornih metara izložbenog prostora, a od njih 26, tri na sajmu izlažu prvi put.

U suradnji s Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije na sajmu će se prezentirati katalog tradicijskih i umjetničkih obrta Krapinsko-zagorske županije te uzorci proizvoda 15 tradicijskih obrta.

Sajam će također biti prilika za predstavljanje dvaju novih kataloga metaloprerađivača i građevinskog sektora, kao i baze poslovnih kontakata HOK-a na CD-u- "Poslovne informacije 2016."

HOK uz organizaciju nastupa i praćenje obrtnika na sajmu u Celju, sufinancira nastup svojih članova s 30 posto troškova standardno uređenog izložbenog prostora.

U suradnji s Obrtno-podjetniškom zbornicom Slovenije, u okviru popratnih događanja MOS-a, 14. rujna će se održati poslovni razgovori poduzetnika iz država članica EU i država jugoistočne Europe, na kojima će u organizaciji HOK-a sudjelovati i hrvatski obrtnici i poduzetnici.

Poslovni razgovori namijenjeni su obrtnicima i poduzetnicima iz proizvodnje energije iz obnovljivih izvora, obrade metala, prerade plastičnih masa, prerade drva, građevinarstva i elektro-industrije.

Na ovogodišnjem MOS-u će se predstaviti više od 1.500 izlagača iz 36 zemalja.

(Hina)



Vijesti iz medija | Sajmovi | Strana tržišta i prilike