Hrvatski izlagači na sajmu poduzetništva i obrta Graposexpo

Slika /slike 1/Obrt/shutterstock_146957396_cr.jpg

Na 7. Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta Graposexpo koji se od 19. do 22. travnja održava u Gračanici u Bosni i Hercegovini, u organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK) predstavljaju se 32 hrvatska izlagača.

Na 7. Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta Graposexpo koji se od 19. do 22. travnja održava u Gračanici u Bosni i Hercegovini, u organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK) predstavljaju se 32 hrvatska izlagača, izvijestili su u utorak iz HOK-a.

Međunarodni sajam u Gračanici jedna je od tri najvažnije sajamske izložbe u Bosni i Hercegovini s više od 300 izlagača iz 7 država. Procjenjuje se da će ga obići 22 tisuće posjetitelja, od čega oko 70 posto specijaliziranih posjetitelja- tvrtki i obrta.

HOK s 30 posto troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira nastup svojih članova.

Posjetiteljima sajma svojim proizvodima i uslugama među ostalim će se predstaviti EPO- energetsko procesna oprema iz Oroslavlja s ponudom aluminijskih i PVC profila i usluge obrade, obrt PROMEGA iz Radoboja prezentirat će ponudu nosača i konzola javne rasvjete i model svjetiljke, ZZR DUNI ljevaonica obojenih metala iz Kumrovca predstavit će svoje usluge, a tvrtka Roto kruna nove alate za obradu drva - tračne i roto-rašpe.

U suradnji s Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije na sajmu će biti prikazan pregled 15 starih zanata i tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije, a posjetiteljima će se dijeliti katalozi tradicijskih obrta, građevinara i metaloprerađivača Krapinsko-zagorske županije.

U suradnji s Udruženjem obrtnika Vrbovec prezentirat će se ponuda 11 obrtnika s područja Vrbovca iz djelatnosti obrade metala i izrade metalnih i gumenih dijelova za automobile, proizvodnje poljoprivrednih strojeva i radnih strojeva, proizvodnje hidrauličnih cilindara i instalacija, proizvodnje vulkanizerske opreme, proizvodnje opreme za prehrambenu i građevinsku industriju od inoksa, mehaničkih brtvi, ispušnih sistema za vozila i strojeve, auto prikolica, kao i poljoprivredne mehanizacije.

(Hina)

Vijesti iz medija | Sajmovi | Strana tržišta i prilike