Hrvatski izlagači na sajmu GRAMES u Banja Luci

Slika /slike 1/Graditeljstvo/shutterstock_299732519_cr.jpg

Na Međunarodnom sajmu graditeljstva GRAMES u Banja Luci predstaviti će se, u organizaciji HGK – Županijske komore Sisak, Kudumija trade iz Bjelovara, Genesis grupa iz Rijeke, te solinski Dracomerx i zagrebački Kaeser kompressoren.

Nekoliko hrvatskih tvrtki i ove će godine u organizaciji HGK - Županijske komore Sisak, izlagati na Međunarodnom sajmu graditeljstva GRAMES u Banja Luci.
 
Na sajmu koji se održava od 15. do 19. ožujka, uz građevinare će se predstaviti i proizvođači iz područja eletroindustrije.
 
Na izložbenom prostoru od osamdesetak četvornih metara proizvode i usluge  predstavit će Kudumija trade iz Bjelovara, Genesis grupa iz Rijeke, te solinski Dracomerx i zagrebački Kaeser kompressoren.
 
Sajam GRAMES, koji pripada međunarodnoj asocijaciji sajmova UFI, održava se na ukupnoj površini od 8.000 kvadratnih metara unutarnjeg i  6.000 kvadratnih metara  vanjskog prostora te je među najvećim specijaliziranim sajmovima u BiH.
 
Program sajma obuhvaća građevinarstvo, građevinsku opremu, inženjering, projektiranje, građevinske strojeve, elektroničku opremu, strojeve i sl.
 
(Hina)

Vijesti iz medija | Sajmovi | Strana tržišta i prilike