Hrvatski izlagači na sajmu Eurosatory u Parizu

Slika /slike 1/Branitelji, vojska/shutterstock_46817356.jpg

U Parizu se od 11. do 15. lipnja 2018. godine održava Sajam naoružanja i vojne opreme Eurosatory 2018. Hrvatska gospodarska komora organizira sudjelovanje hrvatskih tvrtki na sajmu.

U Parizu se od 11. do 15. lipnja 2018. godine održava Sajam naoružanja i vojne opreme Eurosatory 2018. Manifestacija se održava svake druge godine te spada među najveće svjetske vojne sajmove namijenjene kopnenoj vojsci i protuzračnoj obrani.

Eurosatory, međunarodna izložba kopnene i zrakoplovne obrane i sigurnosti, održava se svake dvije godine kako bi se prikupila cijela ponuda i potražnja u području sigurnosti i obrane. Stvorena je u izvornom obliku 1967. godine i nikad se nije prestala razvijati. Broj sudionika je svaki put bio sve veći, i posjetitelja i izlagača.

Neupitna kvaliteta ove međunarodne izložbe temelji se na:

1.       International: Eurosatory okuplja svjetske izlagače, posjetitelje i novinare

2.       Business: Eurosatory nudi izlagačima, ali i posjetiteljima različite usluge kako bi im pomogao razviti svoje poslovne mogućnosti

3.       Tehnološki izlog: Eurosatory predstavlja brojnu opremu i sustave u prirodnoj veličini

4.       Forum za ideje: Eurosatory podržava razmjenu mišljenja o evoluciji obrane i sigurnosti među svim relevantnim igračima. Na cijeloj izložbi organiziraju se brojne konferencije.

Eurosatory 2016. posjetila su 1.572 izlagača iz 56 zemalja i 55.500 posjetitelja iz 152 zemlje te 1.018 akreditiranih novinara. Ovaj vodeći svjetski događaj i dalje se razvija, posebno s povećanjem posjećenosti azijskih izlagača te zbog visoke ekspanzije u području cyber, bespilotnih globalnih sustava i robotike.

Zabilježen je i važan rast posjetitelja visokog profila: 213 službenih delegacija iz 94 zemlje (tj. 827 VIP) posjetilo je izložbu. Izložbu Eurosatory posjetilo je 13 ministara obrane, 23 zamjenika ministara obrane i državni tajnici. Sve to potvrđuje važnost koju taj sajam ima u svijetu naoružanja, obrane i sigurnosti i važnost koju hrvatske tvrtke i njeni proizvodi imaju u svijetu naoružanja, gdje svoj dio kolača mogu pronaći posebno zbog svoje iznimne i visoko cijenjene kvalitete i pouzdanosti.

Hrvatska gospodarska komora organizira sudjelovanje ovih hrvatskih tvrtki na izložbenom prostoru od 225 m²: Šestan Busch d. o. o. Prelog, Galeb d. d. Omiš, Agencija Alan d. o. o. Zagreb, KAP-KO d. o. o. Zagreb, DOK-ING d. o. o. Zagreb, P-mtč d. o. o. Mursko Središće, Šešir d. o. o. Zagreb, Odjeća d. o. o. Zagreb i Ikom kovnica d. o. o. Zagreb.

(HGK)



Vijesti iz medija | Sajmovi | Strana tržišta i prilike