Hrvatski eko-proizvođači na sajmu Biofach u Nürnbergu

Slika /slike 1/Ekologija/shutterstock_263373776_cr.jpg

Na 28. Međunarodnom sajmu ekoloških proizvoda Biofach 2017. u njemačkom gradu Nürnbergu predstavlja se i 10 hrvatskih eko-proizvođača. Na sajmu se predstavljaju hrvatske tvrtke Annapurna, Art of Raw, Bobica, Ecogos, Exploria, Hermes International, Jan Spider, Luxor, Vegetariana i Viridis Farm.

Na 28. Međunarodnom sajmu ekoloških proizvoda Biofach 2017. u njemačkom gradu Nürnbergu predstavlja se i 10 hrvatskih eko-proizvođača, izvijestili su u srijedu iz Hrvatske gospodarske komore (HGK).
 
Biofach se održava se pod pokroviteljstvom Međunarodne organizacije za ekološku poljoprivredu, a sljedeća četiri dana na njemu će više od 2.500 proizvođača predstaviti svoje proizvode.
 
Riječ je o jednom od najvećih i najznačajnijih sajmova takve vrste u svijetu, a prema procjeni organizatora očekuje se više od 48.000 posjetitelja.
 
Devetu godinu zaredom na toj značajnoj eko-manifestaciji, u organizaciji HGK-a sudjeluju hrvatski eko-proizvođači koji svoje proizvode predstavljaju na svjetskom tržištu eko-hrane čija se vrijednost godišnjeg prometa procjenjuje na 55 milijardi eura.
 
Na sajmu se predstavljaju hrvatske tvrtke Annapurna, Art of Raw, Bobica, Ecogos, Exploria, Hermes International, Jan Spider, Luxor, Vegetariana i Viridis Farm.
 
(Hina)
 

Vijesti iz medija | Sajmovi | Hrvatski izvoz