Hrvatski brend sladoleda i kava među najboljim proizvođačima slastica na svijetu

Slika /slike 1/Poljoprivreda i ribarstvo/shutterstock_96412760_cr.jpg

Gustolato,hrvatski brend sladoleda, slastica i kava osvojio je dva zlata i broncu u finalu ocjenjivanja Međunarodnih nagrada za čokoladu (International Chocolate Awards).

Gustolato, hrvatski brend sladoleda, slastica i kava osvojio je dva zlata i broncu u finalu ocjenjivanja Međunarodnih nagrada za čokoladu (International Chocolate Awards), održanih u Londonu čime se svrstao među najbolje proizvođače slastica od čokolade na svijetu.

Zlato je osvojeno za Gianduja cremino (tip bajadere) od mliječne i bijele čokolade prekriven mliječnom čokoladom i prirodnim kakao maslacem te Namaz od grčkih pistacija (s 50% pistacija) s Ekvador kakaom i prirodnim kakao maslacem dok je broncu odnio Badem iz Avole (Sicilija) prekriven bijelom čokoladom i obogaćen istarskim šafranom.

Gustolato je nagrade osvojio u svim kategorijama u kojima se prijavio,a londonsko natjecanje vodeće je u svijetu. U finalu je sudjelovalo 800 natjecatelja s pet kontinenata. Gustolato je ujedno bio i jedini pobjednik natjecanja iz Hrvatske i regije.

Osvajanje priznanja potvrda je i našem pogonu u Istri gdje s vrhunskim međunarodnim i lokalnim sastojcima stvaramo proizvod svjetske kvalitete. Ta činjenica nas je potakla na daljnje širenje poslovanja. Osim postojećih pet prodajnih objekata u Istri i Varaždinu, uskoro ćemo otvoriti i prvi u Zagrebu, ali ćemo krenuti i na međunarodno tržište – otvaranjem prvog objekta u Budimpešti, najavljuje Dario Traverso, direktor tvrtke Dream Lab, čiji je Gustolato brend.

(Poslovni dnevnik)
 
 

Vijesti iz medija | Uspjesi izvoznika