Hrvatske tvrtke na specijaliziranom salonu u Rimu

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_195790583_cr.jpg

Tvrtke koje su sudjelovale na specijaliziranom salonu u Rimu su IN2, Pe.ma+IMP, Sato, Combis i Dentalia. Veći dio navedenih tvrtki su specijalizirane za izradu softwera u IT tehnologiji, zatim metaloprerađivački sektor i zdravstvene usluge u sektoru zubnih implantata i ostalih medicinskih usluga.

Nakon održanih prezentacija u Zagrebu i Rijeci o mogućnostima koje nudi mreža talijanskih agenata 321, stranim tvrtkama koje se žele plasirati na talijanskom tržištu, pet hrvatskih tvrtki iskazalo je interes da se po prvi put predstave na specijaliziranom salonu u Rimu koji se održao od 25. do 27. svibnja 2017. godine.
 
Tvrtke koje su sudjelovale su sljedeće: IN2, Pe.ma+IMP, Sato, Combis i Dentalia. Veći dio navedenih tvrtki su specijalizirane za izradu softwera u IT tehnologiji, zatim metaloprerađivački sektor i zdravstvene usluge u sektoru zubnih implantata i ostalih medicinskih usluga.
 
Organizator se zahvalio na dolasku hrvatskih tvrtki te je ponudio besplatno reklamiranje navedenih tvrtki na njihovim web stranicama do sljedećeg salona koji će se održati u studenom 2017. godine u Milanu.
 
Do tog vremena, mnogi će agenti širom Italije upoznati konkretne želje i vrstu usluga koje nude hrvatske tvrtke, pa će se tim bolje i pripremiti za sastanke u Milanu gdje će u direktnom kontaktu dogovarati uvjete zastupanja.
 
Pored toga, organizator će dodatno smanjiti cijenu nastupa hrvatskih tvrtki kako bi još više iskazao atraktivnost nastupa i dovođenja hrvatskih tvrtki u Milano, s ciljem da se donekle približe brojnosti nastupa Slovenskih tvrtki, koji već treću godinu organizirano nastupaju pod okriljem i sponzorstvom Slovenske gospodarske komore, koja pokriva 50 posto sveukupnih troškova nastupa.
 

Pisane vijesti | Strana tržišta | Hrvatski izvoz