Hrvatske tvrtke na sajmu Seafood Expo Global/Seafood Processing Global

Slika /slike 1/Poljoprivreda i ribarstvo/FAH-H8186057_cr.jpg

Četiri hrvatske tvrtke iz sektora prerade ribe: Arbacommerce d.o.o., Cromaris d.d., Mišlov d.o.o. i ZMH Horvat d.o.o. predstavile su svoje proizvode na najvećem sajmu riblje hrane „Seafood Expo Global/Seafood Processing Global“ od 24. do 26. travnja 2018. godine u Bruxellesu.

Četiri hrvatske tvrtke iz sektora prerade ribe: Arbacommerce d.o.o., Cromaris d.d., Mišlov d.o.o. i ZMH Horvat d.o.o. predstavile su svoje proizvode na najvećem sajmu riblje hrane „Seafood Expo Global/Seafood ​Processing Global“ od 24. do 26. travnja 2018. godine u Bruxellesu, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore (HGK).

Ovogodišnje izdanje sajma okupilo je više od 1.850 izlagača iz 79 zemalja te povezalo proizvođače i kupce ribljih proizvoda, a usmjereno je na riboprerađivačku industriju, od pripreme sirovog proizvoda do raspodjele.

Zamjenik stalnog predstavnika Republike Hrvatske pri Europskoj uniji Goran Štefanić i privremena otpravnica poslova Veleposlanstva Republike Hrvatske u Belgiji Lada Muraj posjetili su tom prigodom štand HGK i uvjerili se pritom  u važnost sudjelovanja na ovom sajmu za ponudu hrvatske riboprerađivačke industrije te postignuća hrvatskih tvrtki u ovom sektoru na međunarodnom planu.

(MVEP)
 

Pisane vijesti | Sajmovi | Strana tržišta i prilike