Hrvatske tvrtke na sajmu robnih marki u Amsterdamu

Slika /slike 1/Poljoprivreda i ribarstvo/rh tvrtke u amstredamu.jpg

Hrvatski proizvođači prehrambenih proizvoda predstavili su svoje proizvode i na ovogodišnjem međunarodnom sajmu robnih marki Private Label, koji se 21. i 22. svibnja 2019. godine održao u Amsterdamu. Svoje proizvode na sajmu predstavile su tvrtke Apimel d.o.o., C-M d.o.o., Zvijezda plus d.o.o., Medo-flor d.o.o., Žito d.o.o., Pekar d.o.o., Conex trade d.o.o., Hermes International d.o.o., Kanaan d.o.o. i Iskra Zelina d.o.o.

Hrvatski proizvođači prehrambenih proizvoda predstavili su svoje proizvode i na ovogodišnjem međunarodnom sajmu robnih marki Private Label, koji se 21. i 22. svibnja 2019. godine održao u Amsterdamu. 

Svoje proizvode na sajmu predstavile su tvrtke Apimel d.o.o., C-M d.o.o., Zvijezda plus d.o.o., Medo-flor d.o.o., Žito d.o.o., Pekar d.o.o., Conex trade d.o.o., Hermes International d.o.o., Kanaan d.o.o. i Iskra Zelina d.o.o.

Zajednički nastup hrvatskih tvrtki organizirala je Hrvatska gospodarske komora, a gospodarska savjetnica iz Veleposlanstva Republike Hrvatske u Haagu posjetila je hrvatske izlagače, s kojima je razgovarala o mogućnostima plasmana njihovih proizvoda na nizozemsko tržište.

Organizator sajma bila je Međunarodna udruga proizvođača privatnih marki (PLMA), neprofitna organizacija osnovana 1979. godine s ciljem promocije privatnih marki. To je jedinstvena udruga ovog tipa u svijetu koja okuplja 4.400 tvrtki članica iz cijeloga svijeta, od malih obiteljskih tvrtki do velikih multinacionalnih kompanija.

Budući da su posjetitelji sajma isključivo poslovni ljudi iz navedenog sektora, sudjelovanje na sajmu dobra je prilika za održavanje poslovnih susreta s predstavnicima velikih trgovačkih lanaca i drugim potencijalnim poslovnim partnerima, kao i predstavljanje proizvoda nizozemskoj i međunarodnoj stručnoj javnosti.

(MVEP)

 

 
 


Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz