Hrvatske tvrtke na međunarodnom sajmu plastike i gume K 2016

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_125338148_cr.jpg

Županijska komora Split organizira zajedničko izlaganje hrvatskih tvrtki, proizvođača i prerađivača plastike i gume te pratećih tehnologija i opreme na međunarodnom sajmu plastike i gume K 2016 u Düsseldorfu.

Županijska komora Split organizira zajedničko izlaganje hrvatskih tvrtki, proizvođača i prerađivača plastike i gume te pratećih tehnologija i opreme na međunarodnom sajmu plastike i gume K 2016, koji će se održati od 19. do 26. listopada u Düsseldorfu, Njemačka.

Na zajedničkom štandu ŽK Split, površine od 24 četvorna metra, nastupit će tri izlagača, Bifix d. o. o., Buje, Jari d. o. o., Krapina i Vargon d. o. o., Kukuljanovo.

Sajam K najznačajniji je svjetski sajam plastike i gume i održava se svake treće godine. To je mjesto predstavljanja sirovina i polugotovih proizvoda za proizvodnju plastičnih masa, tehnologija te strojeva i opreme za obradu plastike. Daje uvid u najbolje proizvodne postupke i inovacije na svjetskoj razini.

Prema izvješću organizatora, na zadnjem sajmu održanom 2013. godine izlagalo je 3.220 tvrtki iz 59 zemalja. Sajam se održao na površini od 171.245 četvornih metara izložbenog prostora, a posjetilo ga je 217.423 posjetitelja iz više od 100 zemalja.

(HGK)

 

Pisane vijesti | Sajmovi | Strana tržišta i prilike