Hrvatska predstavljena na 3. Expou i Međunarodnom sajmu robe široke potrošnje Kina-SIE

Slika /slike 1/Turizam/htz.jpg

Treći Expo i Međunarodni sajam robe široke potrošnje Kine i zemalja Srednje i Istočne Europe (China-CEEC Ningbo Expo 2023) održao se od 16. do 20. svibnja u kineskom gradu Ningbu, pokrajina Zhejiang. U okviru Konferencije o turističkoj suradnji Kine i zemalja SIE-a, u organizaciji Predstavništva HTZ-a u Šangaju održana je i turistička prezentacija Hrvatske.

Treći Expo i Međunarodni sajam robe široke potrošnje Kine i zemalja Srednje i Istočne Europe (China-CEEC Ningbo Expo 2023) održao se od 16. do 20. svibnja u kineskom gradu Ningbu, pokrajina Zhejiang, u organizaciji brojnih nacionalnih i pokrajinskih institucija NR Kine.

Tijekom pet dana na nekoliko lokacija u Ningbu održano je 27 različitih događanja, među kojima Šesti dijalog Kine i zemalja SIE-a o carinskoj suradnji, inspekciji i karanteni, Drugi sastanak radne skupine Kine i zemalja SIE-a o sanitarnim i fitosanitarnim pitanjima te sigurnosti hrane, Forum gradonačelnika Kine i zemalja SIE-a i Konferenciji o turističkoj suradnji Kine i zemalja SIE-a na kojima su sudjelovali predstavnici hrvatskih institucija i tvrtki.

U okviru Konferencije o turističkoj suradnji Kine i zemalja SIE-a, u organizaciji Predstavništva HTZ-a u Šangaju održana je i turistička prezentacija Hrvatske.

(MVEP)


 

Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz