Hrvatska na Međunarodnom sajmu za profesionalce turizma TOP RESA

Slika /slike 1/Turizam/shutterstock_262850063_cr.jpg

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Parizu predstavilo je hrvatske turističke potencijale zajedno s izlagačima Croatia Airlines-om te Turističkom zajednicom Dubrovačko-neretvanske županije.

Veleposlanik RH u Francuskoj Filip Vučak posjetio je hrvatski štand na najvećem međunarodnom sajmu za profesionalce turizma TOP RESA, koji je održan u razdoblju od 26. do 29. rujna 2017. u Parizu.
 
U sklopu sajma novoimenovani hrvatski veleposlanik u Francuskoj sudjelovao je  i na inauguracijskom ručku na poziv Jean-Yves Le Driana, francuskog ministra Europe i vanjskih poslove.
 
TOP RESA je vodeći francuski  i međunarodni sajam putovanja i turizma kojeg tijekom četiri dana posjeti više od 30.000 turističkih profesionalaca uz sudjelovanje više od 1.600 turističkih brand-ova.
 
Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Parizu predstavilo je hrvatske turističke potencijale zajedno s izlagačima Croatia Airlines-om te Turističkom zajednicom Dubrovačko-neretvanske županije. Tijekom sajma održani su i brojni sastanci s ciljem daljnjeg promicanja hrvatskog turizma i  uvođenja novih zračnih linija.
 
Hrvatska postaje jednom od omiljenih destinacija Francuza. U prvih devet mjeseci 2017. godine zabilježeno je više od 500.000 dolazaka francuskih turista, što je porast od + 9,5 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, te ostvareno gotovo dva milijuna noćenja, što predstavlja povećanje od + 5 posto.
 

Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz