Hrvatska eLearning agencija eWyse na 6. mjestu u svijetu

Slika /slike 1/Grafovi/Strategije, planovi, izvješća.jpg

Prema ocjeni vodećeg međunarodnog portala za e-učenje, Elearning Industry, hrvatska eLearning agencija eWyse plasirala se na 6. mjesto u kategoriji “TOP Rapid eLearning Providers” od 532 registrirane agencije za izradu e-učenja,.

Prema ocjeni vodećeg međunarodnog portala za e-učenje, Elearning Industry, objavljenoj 06.03.2020, hrvatska eLearning agencija eWyse plasirala se na 6. mjesto u kategoriji “TOP Rapid eLearning Providers” od 532 registrirane agencije za izradu e-učenja,.

Rapid eLearning development (eng: brzi razvoj sadržaja za e-učenje) izuzetno je važan organizacijski alat u težnji ka boljim poslovnim rezultatima. Što se znanje brže i učinkovitije prenese, tim prije će uslijediti i rezultati. Kompanije prenose znanje u dva glavna smjera, interno - prema zaposlenicima i eksterno - prema svojim klijentima, tj. kupcima.

Upravo tu se eWyse ističe svojim jedinstvenim pristupom i detaljno razrađenim radnim procesima koji klijenta rješavaju brige oko produkcije digitalnog sadržaja i omogućuju maksimalnu efikasnost u procesu. To je posebno važno kod produkcije veće količine tečajeva u kratkom roku, kroz duži vremenski period. “Pristup koji smo interno razvili temeljem vlastitog iskustva nazvali smo “3C Approach” ističu u eWyse-u. 3C u nazivu odnosi se na kontrolu (eng: control) nad tri najvažnija elementa u proizvodnji e-učenja, a to su: kontrola nad procesom za vrijeme razvoja, kontrola nad konačnim dizajnom kurikuluma i kontrola nad financijama, ističe osnivač agencije Mario Buljan.

“Trenutno surađujemo s mnogim vodećim svjetskim kompanijama, a imamo i nekoliko klijenata iz Hrvatske od kojih možemo izdvojiti vodeću hotelsku kuću Valamar, te inovativnu kompaniju za procesiranje bankovnih kartica Mercury Processing Services International.”

eWyse je još jedan lijep primjer, kao i dokaz kako hrvatske kompanije mogu postići globalnu prepoznatljivost i uspjeh na stranim tržištima.

(Lider)

Vijesti iz medija | Događanja | Hrvatski izvoz