GP Krk dobio posao obnove obilaznice Ljubljane

Slika /slike 1/Promet i pomorstvo/shutterstock_154885673.jpg

GP Krk je dobio još jednu potvrdu svojih vrijednosti, njihova ponuda je izabrana kao najbolja i najpovoljnija. Vrijednost radova je 6,7 milijuna eura.

GP Krk je dobio još jednu potvrdu svojih vrijednosti. Na javnom natječaju za obnovu sjevernog dijela obilaznice Ljubljane dobio je posao zajedno s partnerskom tvrtkom CBE Inženiring s kojom su već izvodili neke od poslova. Njihova ponuda izabrana je kao najbolja i najpovoljnija. Vrijednost radova je 6,7 milijuna eura, riječ je o iznosu bez PDV-a, a rok za izvedbu radova je 88 dana, kako bi se krajem rujna promet vratio u punu protočnost.

Obnova će se odvijati u četiri faze, a posebna se pozornost mora posvetiti zaštiti voda, kako tijekom same izgradnje, tako i kad cesta bude u funkciji jer je postavljen zahtjev za maksimalnom pažnjom u odvodnji oborinskih voda kako ne bi došlo do njihovog kontakta s prirodnim tokovima vode.

Uspjeh krčkih graditelja na slovenskom tržištu još je jedna potvrda njihovih vrijednosti, sve češće vidljivih i u toj susjednoj nam zemlji. Sjećamo se da je prije točno godinu dana otvoren bazen Kolezija što je imalo jako dobar odjek u slovenskoj javnosti, no tu su i poslovi na obilaznici u Ilirskoj Bistrici, radovi u Luci Koper kao i još niz infrastrukturnih radova.

(Novi list)
 



Vijesti iz medija | Strana tržišta | Uspješne priče