Gostovanju pametne klupe Steora u Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Milanu

Slika /slike 1/MACROCROMAMACROCROMAIMG_0002_1 (3).jpg

Pametna klupa Steora, u sklopu europske turneje, svečano je predstavljena 25. listopada 2017. u Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Milanu, koji je izabran za najvažniji Smart City na području Italije.

Pametna klupa Steora hrvatska tvrtke Include predstavljena je u Generalnom Konzulatu Republike Hrvatske u Milanu svečanim domjenkom održanim 25. listopada 2017. godine predstavnicima milanskog konzularnog zbora, grada Milana, Talijanske izvozne agencije ICE, stručnoj publici s područja odvjetništva, arhitekture i urbanizma te IT sektora.

Predstavljanju su bili nazočni  predstavnici poslovnih banaka, medija te članovi Hrvatske zajednice i Amici della Croazia.

U kratkom pozdravu okupljenima, generalna konzulica gospođa Iva Pavić s ponosom je predstavila ovaj inovativni hrvatski proizvod kojim se Hrvatske uvrštava u svijet pružatelja rješenja za pametne, kazavši da kad je riječ o europskoj platformi Smart City, Republika Hrvatska slijedi uz bok ostale europske zemlje i gradove. Gospođa Emina El Majzoub, konzul I, upoznala je okupljene sa mjestima gdje je ovaj proizvod već instaliran te sa načinima kako on pridonosi postizanju zajedničkih europskih ciljeva „20-20-20“ u segmentu dostizanja 20 posto udjela utrošene energije iz obnovljivih izvora.

Predstavnica tvrtke Include, gospođa Gorana Barač okupljene je upoznala s performansama pametne klupe, kao što su bežični Internet, punjenje baterija mobilnih uređaja, osvjetljenje korištenjem solarne energije, što su prisutni odmah bili u mogućnosti isprobati.

Iz razgovora vođenih tijekom popratnog domjenka može se zaključiti da je Steora zadovoljila visoke milanske tehnološke i dizajnerske kriterije. Stručni sugovornici ocijenili su odnos kvalitete, funkcionalnosti te cijene Steore najvišim ocjenama slijedom čega se procjenjuje da Steora ima komercijalni potencijal na talijanskom tržištu, a prve instalacije pametne klupe na talijanskom teritoriju očekuju se u najkraćem roku.

Također, mediji su lijepo popratili i najavili ovaj inovativni proizvod, dok su se temeljem aktivnosti iz gospodarske diplomacije stekli uvjeti za dodatne dulje marketinške prezentacije ovog proizvoda u Milanu u prostorijama važnijih odvjetničkih ureda na čemu i dalje Generalni konzulat RH u Milanu radi.

Također, generalna konzulica Pavić i konzulica El Majzoub upoznali su predstavnicu tvrtke sa cijelim spektrom mogućih marketinških aktivnosti i sajmova u Milanu na kojima bi doista bilo produktivno da se inteligenta klupa predstavi u budućnosti ( Eco Mondo Rimini, SMAE Milano, Fuori Salone Milano).

(Izvor: GK RH u Milanu)  
 

Pisane vijesti | Događanja | Hrvatski izvoz