Feravino se predstavio na London Wine Fairu 2017.

Slika /slike 1/Poljoprivreda i ribarstvo/P-H20151127000413.jpg

Na najvećem britanskom i jednom od najvećih sajmova vina u svijetu 'London Wine Fair 2017' koji se održava u izložbenom prostoru Olympia od 22. do 24. svibnja sudjeluje Feravino Osilovac d.o.o. iz Feričanaca.

Na najvećem britanskom i jednom od najvećih sajmova vina u svijetu 'London Wine Fair 2017' koji se održava u izložbenom prostoru Olympia od 22. do 24. svibnja sudjeluje Feravino Osilovac d.o.o. iz Feričanaca, Slavonija kao jedini predstavnik iz RH.
 
Feravino, čija vinarija datira iz 1804. godine, je dobitnik niza međunarodnih nagrada za kvalitetu (Emotioni Dal Mondo, Chardonnay du Monde, Decanter, Syrah du Monde, International Wine Challenge) te je uspješni izvoznik u preko 15 zemalja širom svijeta.
 
U razgovoru s predstavnicom Veleposlanstva RH u Londonu Davorkom Žanić Dražić, voditelj prodaje Feravino Josip Pavičić naglasio je važnost potrebe dodatnog brendiranja Hrvatske kao vinarske zemlje, poglavito kroz razne mogućnosti koje pruža sektor turizma kako bi se osvojila nova tržišta, među kojima i veoma potentno britansko tržište.
 
Na sajmu je također sudjelovalo i nekoliko britanskih uvoznika hrvatskih vina koji sve više otkrivaju 'neuobičajenu kvalitetu' hrvatskih vina te su spremi proširiti svoje asortimane s istima.
 
Na trodnevnom sajmu se predstavilo preko 10.000 sorti vina, 600 izlagača iz 40 zemalja, a očekuje se i preko 15.000 posjetitelja.
 

Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz