Europska nagrada šibensko-kninskoj TZ i S.T.A.R. Digitalu za "Take a walk with us"

Slika /slike 1/Turizam/šibeniktz.jpg

Kampanja "Take a walk with us/Hodajte s nama" Turističke zajednice (TZ) Šibensko-kninske županije i agencije S.T.A.R. Digital proglašena je najboljom s područja jugoistočne Europe te je dobila europsku nagradu European Excellence Award. Kampanju su provodili na tržištima Austrije, Njemačke, Slovenije, Poljske i Češke.

Kampanja "Take a walk with us/Hodajte s nama" Turističke zajednice (TZ) Šibensko-kninske županije i agencije S.T.A.R. Digital proglašena je najboljom s područja jugoistočne Europe te je dobila europsku nagradu European Excellence Award, izvijestili su iz šibensko-kninske turističke zajednice.

"Kampanja 'Take a walk with us' promovira privatnost, netaknutu prirodu i sigurno okruženje, koje nikad nisu bili važniji kao sada u vrijeme pandemije, a to je i naš odgovor na nove zahtjeve tržišta u industriji putovanja", kažu iz te turističke zajednice, dodajući da su tu prestižnu europsku nagradu osvojili u snažnoj konkurenciji finalista tj. marketinških kampanja Eurobank Bugarska/BBDO, ING Rumunjska/Zenith, Telenor Bugarska/Intelday i Erste Bank Srbija.

Osim prirodnih i kulturnih ljepota destinacije, kampanja konceptom "šetnje/hodanja" posjetitelje potiče da upoznaju sva bogatstva županije kroz video i tzv. storytelling formate.

"Ova je godina iznimno izazovna, posebno u turizmu, pa je uz brzu reakciju trebalo drugačije osmisliti i prilagoditi komunikaciju kako bi potaknuli turiste na brzu odluku i posjet destinaciji u doba globalne krize", opisuju koncept iz agencije S.T.A.R. Digital, dodajući da je autor foto i video materijala Toma Kezić.

Inače, kao nositelj projekta Turistička zajednica Šibensko-kninske županije je, uz podršku Hrvatske turističke zajednice (HTZ), okupila ključne dionike u destinaciji tj. turističke zajednice Šibenika i Vodica, nacionalne parkove Krku i Kornate, tvrđavu kulture Šibenik te JU Priroda Šibensko-kninske županije, a kampanju su provodili na tržištima Austrije, Njemačke, Slovenije, Poljske i Češke.

(Hina)

 

Vijesti iz medija | Događanja | Hrvatski izvoz