Đ.Đ. Specijalna vozila ugovorila posao od 77,5 milijuna kuna

Slika /slike 1/Gospodarstvo/ĐĐ i švicarci.jpg

Đuro Đaković Specijalna vozila sa švicarskim naručiteljem su ugovorila proizvodnju i isporuku teretnih vagona Shimmns u vrijednosti 77,5 milijuna kuna. Ovim projektom tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila potvrđuje opredjeljenje i stratešku orijentaciju prema razvoju i proizvodnji vagona specijalne namjene i izvedbe, uz primjenu proizvodne opreme nove generacije kojom tvrtka zaokružuje svoje razvojne i proizvodne procese

Đuro Đaković Specijalna vozila sa švicarskim naručiteljem su ugovorila proizvodnju i isporuku teretnih vagona Shimmns u vrijednosti 77,5 milijuna kuna, objavila su u Specijalna vozila putem Zagrebačke burze.

Vagoni tipa Shimmns TTU su 4‐osovinski zatvoreni vagoni namijeni za prijevoz kolutova lima koji se primarno rabe u automobilskoj industriji. Kolutovi se postavljaju u kolijevke opremljene posebno dizajniranim mehanizmom za učvršćenje.

To omogućuje utovar i istovar uporabom dizalice s hvataljkama, magnetom ili C-kukom, ali i bočni pristup za utovar uporabom viličara.

Kolutovi su zaštićeni su pomičnom ceradom. Isporuka vagona planirana je u drugom i trećem kvartalu ove godine.

"Ovim projektom tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila potvrđuje opredjeljenje i stratešku orijentaciju prema razvoju i proizvodnji vagona specijalne namjene i izvedbe, uz primjenu proizvodne opreme nove generacije kojom tvrtka zaokružuje svoje razvojne i proizvodne procese", kaže se u objavi.

(Hina)

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz