CROZ: Dva zanimljiva dana u Kuvajtu

Slika /slike 1/Gospodarstvo/STEMI-MOHE2-1-e1486465242501.jpg

CROZ se pridružio hrvatskoj delegaciji tijekom dvodnevnog posjeta predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Kuvajtu, 05. i 06. veljače 2017. godine. Ova posjeta je izvrsno organizirana te je odličan primjer kako hrvatska gospodarska diplomacija može uvelike pomoći hrvatskim tvrtkama.

CROZ se pridružio hrvatskoj delegaciji tijekom dvodnevnog posjeta predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović Kuvajtu, 05. i 06. veljače 2017. godine. Tvrtka je iskoristila izvrsnu priliku kako bi prezentirala vlastita znanja na kuvajtskom tržištu. Prvi projekt je tvrtka u Kuvajtu odradila 2006. godine, ali dosad nije imala prilike imati sastanke na ovako visokoj razini.
 
Predstavnici tvrtke CROZ su se susreli s Anasom Khalidom Al-Salehom, ministrom financija te cijelim njegovim timom i podijelili su svoja iskustva vezana uz informacijske sustave za oporezivanje. Uz to, susreli su se i s Mohammadom Abdualtifom Al-Faresom, ministrom obrazovanja, kojem su prezentirali STEMI heksapod i platformu za učenje inženjerskih vještina.
 
Po završetku razgovora, izrazili su interes za daljnjim razgovorima, koji će rezultirati stvarnim projektima. Posebno su naglasili kako su pred njima odlične prilike za suradnju između Hrvatske i Kuvajta.
 
Prema riječima Krešimira Mudrovčića, člana Uprave tvrtke CROZ, ova posjeta je izvrsno organizirana te je odličan primjer kako hrvatska gospodarska diplomacija može uvelike pomoći hrvatskim tvrtkama.
 
(Izvor: http://blog.croz.net/blog/dva-zanimljiva-dana-u-kuvajtu/)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz