Crosco dogovorio vrijedan posao u Ukrajini

Slika /slike 1/Gospodarstvo/shutterstock_115189144.jpg

Tvrtka Crosco naftni servisi d.o.o. potpisala je dva ugovora s jednim od najvećih operatera u naftno-plinskom poslovanju u Ukrajini, državnom tvrtkom Pjsc Ukrgasvydobuvannya (UGV), ukupne vrijednosti od gotovo 50 milijuna eura.

Tvrtka Crosco naftni servisi, d.o.o. potpisala je dva ugovora s jednim od najvećih operatera u naftno-plinskom poslovanju u Ukrajini, državnom tvrtkom Pjsc Ukrgasvydobuvannya (UGV), ukupne vrijednosti od gotovo 50 milijuna eura.
 
Prvi od dva potpisana ugovora, vrijedan 23,4 milijuna eura, sklopljen je za izradu ukupno šest bušotina u periodu od naredne tri godine. Početak bušaćih radova očekuje se krajem kolovoza ove godine, a godišnje se planiraju po dvije bušotine.
 
Drugi ugovor u vrijednosti od 23,6 milijuna eura obuhvaća radove na izradi novih šest bušotina. Tako će ukupna vrijednost dogovorenih radova u Ukrajini doseći gotovo 50 milijuna eura.
 
Uz dogovorene nove poslove u Ukrajini, ova kompanija bilježi i intenzivnu aktivnost u Egiptu i Kuvajtu. Naime, od svibnja ove godine Crosco ponovno izvodi operacije na egipatskom tržištu, gdje je u tijeku izrada druge bušotine, a planiran je nastavak radova do kraja godine kao i još dvije nove bušotine.
 
Osim toga, Crosco se pretkvalificirao i za angažman na tržištu Kuvajta u 2018. godini.
 
(Hina)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz