Besplatni internetski portal - EuroMed Trade Helpdesk

Slika /slike 1/EU regionalni razvoj, fondovi/P-FAH-H3212740.jpg

Europska komisija i Međunarodni trgovinski centar (ITC) pokrenuli su besplatni internetski portal - EuroMed Trade Helpdesk. Radi se o korisnom i besplatnom internetskom portalu preko kojeg poslovni subjekti koji posluju ili koji namjeravaju poslovati na tržištima južnog Sredozemlja mogu pretraživati informacije o tržištima, carinama i drugim zahtjevima za uvoz.

Hrvatska gospodarska komora obavještava svoje članice da su Europska komisija i Međunarodni trgovinski centar (ITC) pokrenuli besplatni internetski portal - EuroMed Trade Helpdesk.

Radi se o korisnom i besplatnom internetskom portalu preko kojeg poslovni subjekti koji posluju ili koji namjeravaju poslovati na tržištima južnog Sredozemlja mogu pretraživati informacije o tržištima, carinama i drugim zahtjevima za uvoz.

Portal je pokrenut radi jačanja gospodarskih i trgovinskih veza država članica Europske unije s partnerima na Sredozemlju među kojima su Alžir, Egipat, Izrael, Jordan, Libanon, Maroko, Palestina, Tunis i Turska.

Besplatnom internetskom portalu - EuroMed Trade Helpdesk moguće je pristupiti, uz prethodnu registraciju,  poveznicom https://euromed.macmap.org/euromed/.

(HGK)Pisane vijesti | Događanja | Strana tržišta i prilike