AD Plastik najbolji izvoznik u Sloveniju

Slika /slike 1/Gospodarstvo/P-FAH-H2101530.jpg

Slovenija je iznimno značajno tržište za naše poslovanje jer se tamo nalazi tvornica Revoz (Renault), jedan od najvećih kupaca AD Plastike.

U ponedjeljak, 12. lipnja 2017. godine, je u Zagrebu održana svečana dodjela nagrada Zlatni ključ u sklopu programa 12. Konvencije hrvatskih izvoznika. AD Plastik dobio je Zlatni ključ u kategoriji Najbolji izvoznik u Sloveniju u 2016. godini, a bio je nominiran u još dvije kategorije i to u kategoriji najbolji izvoznik u Francusku i najinovativniji izvoznik u 2016. godini.
 
U ime AD Plastik Grupe nagradu je preuzeo predsjednik Uprave Marinko Došen koji je tim povodom izjavio: „Već nekoliko godina zaredom dobitnici smo nagrade Zlatni ključ što nam je iznimna čast, što potvrđuje uspješnost našeg rada i kontinuiranog razvoja.
 
Slovenija je iznimno značajno tržište za naše poslovanje jer se tamo nalazi tvornica Revoz (Renault), jedan od naših najvećih kupaca. Možemo očekivati i daljnji rast izvoza u Sloveniju zbog novih poslova koji se temelje na dugogodiš- njem iskustvu, znanju i kvaliteti AD Plastik Grupe. Dobri i dugoročni odnosi koje gradimo s našim kupcima osnova su uspješne realizacije i rezultata koje ostvarujemo, istaknuo je Došen.”
 
(Poslovni dnevnik)
 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz