Hrvatske tvrtke na sajmu u Hannoveru

Šest hrvatskih proizvođača sudjelovat će, u organizaciji HGK, na Međunarodnom sajmu industrijske automatizacije, energetike, podugovaranja i mikrotehnologije, koji će se održati u Hannoveru od 25. do 29. travnja, a samostalno će nastupiti još tri hrvatske tvrtke.

Šest hrvatskih proizvođača sudjelovat će u organizaciji Hrvatske gospodarske komore (HGK) na Međunarodnom sajmu industrijske automatizacije, energetike, podugovaranja i mikrotehnologije, koji će se održati u Hannoveru od 25. do 29. travnja, a samostalno će nastupiti još tri hrvatske tvrtke, priopćio je HGK.
 
Na tom vodećem svjetskom sajmu svoje vrste sudjelovat će više od 6500 izlagača iz cijeloga svijeta, a očekuje se više od 250 tisuća posjetitelja te brojna predavanja o najnovijoj inovativnoj zelenoj tehnologiji, robotici, automatizaciji, energetici i srodnim temama.
 
Ove godine zemlja partner su Sjedinjene Američke Države pa je Komora u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Zagrebu, dogovorila mogućnost poslovnih razgovora svih hrvatskih izlagača i poduzetnika s američkim izlagačima. Potrebna je registracija putem web stranice američkog trgovinskog ureda kako bi se organizirao susret.
 
U organizaciji HGK na sajmu će nastupiti Dalekovod proizvodnja, Elka, Enso, Končar Termotehnika, Eko Međimurje i Tehno Filter. Samostalno će nastupiti Elektrosklop, Končar Elektroindustrija te proizvođač gumenog remenja Gumix Elastor.
 
(Hina)
 

Vijesti iz medija | Sajmovi | Strana tržišta i prilike