Nova avionska linija Croatia Airlinesa Zagreb-Milano

Dana 18. travnja 2016. godine predstavljena je nova avionska linija hrvatske zrakoplovne kompanije Croatia Airlines na relaciji Zagreb - Milano, koja kreće 20. svibnja 2016. godine.

Na poziv direktora HTZ-a u Milanu g. Branka Curića, generalna konzulica Republike Hrvatske u Milanu  Iva Pavić sudjelovala je 18. travnja 2016. godine na predstavljanju nove avionske linije hrvatske zrakoplovne kompanije Croatia Airlines na relaciji Zagreb-Milano, koja kreće 20. svibnja 2016. godine.

Predstavljanje se odražavalo u hotelu Meliá, uz nazočnost brojnih talijanskih turoperatora i predstavnika medija.

Grad Zagreb predstavljala je direktorica Turističke zajednice grada Zagreba gđa. Martina Bienenfeld, a ispred Croatije Airlines bio je član Uprave za operativno poslovanje  g. Zlatko Širac. Događaju su nazočili brojni novinari koji prate turističku ponudu Hrvatske. Direktorica Bienenfeld naglasila je kako je ponosna što ova dva grada, Milano i Zagreb, po prvi put dobivaju izravnu avionsku liniju i tako postaju bliži nego ikad. 

Prisutnima se obratio i g. Zlatko Širac koji je kratko predstavio hrvatsku avionsku kompaniju i izrazio zadovoljstvo što je naposljetku ipak došlo do ove linije.

Podrobniju prezentaciju ove nove linije pripremila je gđa. Bianka Polić,  koja je govorila o avionskoj floti koja će letjeti na ovaj relaciji, kao i o uslugama koje pruža Croatia Airlines. Naglasila je kako će linija za početak biti dostupna tri puta tjedno u razdoblju od šest mjeseci, te kako se nada da će se od slijedeće godine produžiti na cijelu godinu.



 

Pisane vijesti