Zdravstveni turizam Kvarnera predstavlja se u Norveškoj

Turistička zajednica Kvarnera i predstavništvo HTZ-a za Skandinaviju predstavit će 20. i 21. travnja norveškim partnerima u Oslu zdravstveni turizam Kvarnera. Promocija te ponude u Oslu organizira se u suradnji s hrvatskim Veleposlanstvom u Norveškoj.

Turistička zajednica Kvarnera i predstavništvo Hrvatske turističke zajednice za Skandinaviju predstavit će 20. i 21. travnja norveškim partnerima u Oslu zdravstveni turizam Kvarnera, najavili su u utorak iz kvarnerske Turističke zajednice.

Promocija te ponude u Oslu organizira se i u suradnji s hrvatskim Veleposlanstvom u Norveškoj, a među uzvanicima i partnerima najviše se očekuju predstavnici specijaliziranih norveških turističkih agencija, osiguravajućih društava, udruga pacijenata te predstavnici javnog života i medija.

Kako se najavljuje, na prezentaciji će biti i primorsko-goranski župan i predsjednik Turističke zajednice Kvarnera Zlatko Komadina, a direktorica te zajednice Irena Peršić-Živadinov predstavit će turističku ponudu Kvarnera, osobito zdravstveni turizam i njegovu dugu tradiciju u mnogim odredištima.

Dodaju da im je norveško tržište zanimljivo i dodatno približeno izravnom sezonskom zrakoplovnom linijom Norwegian Aira iz Osla do riječke Zračne luke.

Osim Turističke zajednice Kvarnera, turističku ponudu i zdravstveni turizam predstavit će i nekoliko poliklinika te hostelskih kuća s Kvarnera, koje će u dva dana s norveškim partnerima razgovarati o suradnji i na poslovnoj (B2B) radionici.

(Hina)


 

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz