DOK-ING na sajmu u Poljskoj predstavio strojeve za vojnu inženjeriju

Hrvatska kompanija DOK-ING predstavila je svoj bogati portfelj s područja obrane i sigurnosti te napredne tehnologije na Međunarodnoj izložbi obrambene industrije (MSPO). DOK-ING je ove godine u Poljskoj predstavio svoje strojeve za vojnu inženjeriju te upravljanje kriznim situacijama.

Hrvatska kompanija DOK-ING predstavila je svoj bogati portfelj s područja obrane i sigurnosti te napredne tehnologije na Međunarodnoj izložbi obrambene industrije (MSPO). Riječ je o sajmu koji ove godine slavi jubilarnu 30. godišnjicu, a održava se u poljskom gradu Kielceu te je okupio najzvučnija imena, kompanije i institucije iz sektora obrane i sigurnosti.

"Čast nam je sudjelovati na jednom od najreprezentativnijih događaja koji se ne ističe samo impresivnim imenima vodećih izlagača iz sektora obrane i sigurnosti već i mogućnošću povezivanja cjelokupne poslovne zajednice u kojoj djelujemo.

MSPO je idealan spoj novih znanja, iskustva i kontakata, što uvelike pridonosi unaprjeđenju našeg poslovanja. Upravo smo zbog toga odlučili posjetiti Kielce i javnosti predstaviti svoja inovativna robotska i autonomna rješenja koja dominiraju na svjetskim tržištima", rekao je Dino Išasegi, voditelj prodaje DOK-ING-a.

Međunarodna izložba obrambene industrije visoko je na ljestvici najposjećenijih i najrelevantnijih europskih sajmova s područja obrane i sigurnosti te svakako vodeća takva manifestacija na istoku Europe.

DOK-ING je ove godine u Poljskoj predstavio svoje strojeve za vojnu inženjeriju te upravljanje kriznim situacijama.

Više od 400 kompanija iz 27 zemalja predstavilo je ove godine svoje proizvode i tehnologije, a tijekom četiri dana održavanja sajma zabilježene su tisuće posjetitelja, uglavnom predstavnika vlada, međunarodnih organizacija te oružanih snaga europskih država.

(Privredni vjesnik)

Vijesti iz medija | Sajmovi | Hrvatski izvoz