Infobip nastavlja globalni rast širenjem na tržište Izraela

Ovim potezom vodnjanska IT tvrtka nastavlja sa svojom strategijom globalne prisutnosti, a nakon širenja na tržište Estonije u svibnju, sada aktivno zapošljava i u Izraelu. Izrael će biti jedna od više od 70 zemalja u kojoj je Infobip prisutan, a tamo će ponuditi svoja vodeća CPaaS rješenja. Tvrtka se kontinuirano širi te je prisutna na svim kontinentima zapošljavajući više od 3.500 stručnjaka.

Globalna cloud komunikacijska platforma Infobip proširila se na tržište Izraela nastavljajući tako kontinuirani globalni rast.

Početak poslovanja u Izraelu kompanija je najavila vodećim stručnjacima za korisničko iskustvo, koji su se okupili u Tel Avivu kako bi raspravljali o nadolazećim trendovima i izazovima u sektoru. Ovim potezom vodnjanska IT tvrtka nastavlja sa svojom strategijom globalne prisutnosti, a nakon širenja na tržište Estonije u svibnju, sada aktivno zapošljava i u Izraelu.

Ova zemlja jedan je od tehnoloških lidera svijeta, s više od 3.000 visokotehnoloških kompanija. Njih čak 71 izlistano je na NASDAQ-u, što Izrael stavlja na drugo mjesto po broju tvrtki na toj američkoj burzi, iza SAD-a. Tvrtka će u Izraelu korisnicima ponuditi pristup vodećoj CPaaS platformi na tržištu i tako im omogućiti da prošire svoju komunikaciju na brojnim kanalima i snažnije se povežu sa svojim kupcima na globalnoj razini.

"Izrael je značajno strateško tržište za Infobip zahvaljujući vodećem svjetskom startup ekosustavu koji broji više od 6.000 startupa i 80-ak jednoroga. U našem širenju na ovo novo tržište iznimno je važna bila podrška izraelskog veleposlanika Ilana Mora, kojem zahvaljujemo na velikoj pomoći. Brojne izraelske SaaS i cybersecurity platforme premašuju očekivanja i u potrazi su za komunikacijskim partnerom s globalnom perspektivom. S dosegom u više od 200 zemalja svijeta, naša je platforma vodeća na tržištu i može pomoći novim i postojećim klijentima iz Izraela osnažiti veze s kupcima širom svijeta", rekao je Ivan Ostojić, član Uprave za razvoj poslovanja Infobipa.

Također, tvrtke u razvoju sa sjedištem u Izraelu sada se mogu uključiti u Infobipov program Startup Tribe. Riječ je o programu čiji je cilj okupiti najinovativnije startupe na svijetu i dati im pristup alatima potrebnima za interakciju s klijentima na više komunikacijskih kanala.

"Kroz naš Startup Tribe i široki portfelj skalabilnih mogućnosti možemo pružiti podršku izraelskim tvrtkama i postati partneri s njima bez obzira na to u kojoj su fazi razvoja. Radujemo se što smo dio njihova puta pomažući im u komunikaciji s klijentima na globalnoj razini", dodaje Ostojić.

Ulaganja u izraelski tehnološki sektor kontinuirano rastu, što je rezultiralo i udjelom zaposlenih u visokotehnološkim kompanijama od čak 10 posto. Izrael će biti jedna od više od 70 zemalja u kojoj je Infobip prisutan, a tamo će ponuditi svoja vodeća CPaaS rješenja.

Tvrtka se kontinuirano širi te je prisutna na svim kontinentima zapošljavajući više od 3.500 stručnjaka.

(Privredni vjesnik)

 

Vijesti iz medija | Događanja | Hrvatski izvoz