Hrvatski proizvodi uspješno predstavljeni na Sajmu uvoznih proizvoda u Seulu

Osim kontakata s korejskim uvoznicima i drugim posjetiteljima, hrvatsko sudjelovanje na štandu ojačalo je suradnju s KOIMA-om, koja će se i dalje zalagati za uvođenje izvornih hrvatskih proizvoda na korejsko tržište. Na sajmu su sudjelovali: Podravka, Studio Nine, OPG Francetić, Santa Clara, Najbolji način, Anzotica kozmetika, PIP, Frigus Vecla, Fjori fora, OPG Rea Mihelić i OPG Ostojić.

U Seulu je od 22. do 25. lipnja 2022. godine održan godišnji Sajam uvoznih proizvoda (IGF 2022) u organizaciji Udruženja korejskih uvoznika (KOIMA).

Uz pomoć Hrvatske gospodarske komore i svih koji su sudjelovali, Hrvatska je svoje proizvođače ove godine predstavila punim i atraktivnim štandom u vrijeme kad su mnoge druge države imale poteškoće s dopremom proizvoda.

Broj posjetitelja bio je očekivano veći nego za vrijeme pandemijskih ograničenja. Istodobno su se u sajmenom kompleksu COEX održavali i sajmovi namještaja i putovanja. Hrvatski proizvodi privukli su dosta pozornosti, posebno s obzirom na prirodno podrijetlo i kreativna rješenja.

Prema podacima iz brošure izrađeni su natpisi o proizvodima na korejskom koji su stajali kraj uzoraka, što je olakšalo predstavljanje hrvatskih proizvoda.

Osim kontakata s korejskim uvoznicima i drugim posjetiteljima, hrvatsko sudjelovanje na štandu ojačalo je suradnju s KOIMA-om, koja će se i dalje zalagati za uvođenje izvornih hrvatskih proizvoda na korejsko tržište.

Na sajmu su sudjelovali: Podravka, Studio Nine, OPG Francetić, Santa Clara, Najbolji način, Anzotica kozmetika, PIP, Frigus Vecla, Fjori fora, OPG Rea Mihelić i OPG Ostojić.

(MVEP)

Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz