Hrvatski Undabot među tisuću najboljih IT tvrtki u svijetu

Hrvatska informatička tvrtka Undabot uvrštena je u top 1000 kompanija ili među 1 posto najboljih u svijetu te u top 100 najboljih za održivi rast na vodećoj svjetskoj platformi Clutch.co za ocjenjivanje i rangiranje IT tvrtki. Otvorena je za timski rad s klijentima, među kojima su mnoge domaće i strane velike kompanije, poput A1 Telekom Austria Group, Forea, Styria Group, Wiener osiguranja, CARNeta, HTZ-a i drugih.

Hrvatska informatička tvrtka Undabot uvrštena je u top 1000 kompanija ili među 1 posto najboljih u svijetu te u top 100 najboljih za održivi rast na vodećoj svjetskoj platformi Clutch.co za ocjenjivanje i rangiranje IT tvrtki, izvijestili su u utorak iz Undabota.

"Do ovog važnog priznanja na svjetskoj razini doveli su nas trud i predanost zaposlenika te povjerenje partnera i klijenata, a došlo je baš u vrijeme kada smo se opraštali od prethodne godine u kojoj smo u Undabotu, unatoč brojnim izazovima, ostvarili velike uspjehe i dodatno uložili u razvoj i proširenje našeg vrhunskog tima", poručio je tim povodom glavni izvršni direktor te tvrtke Hrvoje Kapetanović.

Undabot je IT tvrtka za dizajn i razvoj tzv. custom mobilnih i web aplikacija, s fokusom na razvoju vrhunskih rješenja i digitalnih proizvoda kroz usku suradnju i otvoren timski rad s klijentima, među kojima su mnoge domaće i strane velike kompanije, poput A1 Telekom Austria Group, Forea, Styria Group, Wiener osiguranja, CARNeta, HTZ-a i drugih.

Ta tvrtka, kako navode, podržava i razvoj mladih talenata, a zaposlenike ističu kao svoju najveću vrijednost, te im je i u pandemiji osigurano sve potrebno za rad od kuće i zdravlje. Zbog sve većeg obima posla u proteklih su nekoliko mjeseci zaposlili i gotovo 30 novih stručnjaka.

(Hina)

 

Vijesti iz medija | Događanja | Hrvatski izvoz