Zagrebački Neuralab najbolji u svijetu u razvoju WordPressovih eCommerce rješenja

Zagrebačka softversko-developerska tvrtka Neuralab proglašena je najboljom u svijetu za razvoj WordPressovih eCommerce rješenja i jedina je WordPress VIP partnerska agencija u srednjoj i jugoistočnoj Europi.

Zagrebačka softversko-developerska tvrtka Neuralab proglašena je najboljom u svijetu za razvoj WordPressovih eCommerce rješenja i jedina je WordPress VIP partnerska agencija u srednjoj i jugoistočnoj Europi, izvijestili su u četvrtak iz te tvrtke.

WordPress najpoznatija je i najkorištenija platforma u svijetu za izradu web stranica, na kojoj je po procjenama izrađena gotovo svaka treća web stranica u svijetu te su praktički svi koji surfaju ili kupuju online naišli na stranicu temeljenu na njihovim rješenjima.

Osnivač i direktor Neuralaba Krešimir Končić očekuje da nagrada otvoriti nova "poslovna vrata". Neuralab je proglašen i najboljom WooCommerce agencijom na svijetu, što znači, kako objašnjava, da je osvojio titulu najbolje agencije na svijetu kad je u pitanju dizajn, razvoj, integracija i rad s WooCommerceom (zasebna tehnologija na WordPress platformi namijenjena isključivo za internetske trgovine).

Pojednostavljeno to znači da, ako netko želi razviti internetsku trgovinu na WordPress odnosno WooCommerce platformi, od najveće platforme Clutch koja se bavi ocjenjivanjem rada agencija dobit ćete preporuku suradnje s Neuralabom, opisuje Končić.

Kaže da je u poslovnu avanturu krenuo 2009. godine, još u studentskim danima, bez novca i potpore, ali s vizijom da bi internet i online usluge trebale biti OpenSource tj. temeljene na tehnologijama koje su dostupne svima, otvorene i transparentne. Te se vizije i poslovne filozofije drži i danas, kada osim u Zagrebu njegova tvrtka ima ured i u New Yorku te 20-ak zaposlenih, u Hrvatskoj i drugdje.

Ističe i certifikat "AAA zlatni poslodavac", te da od prvog dana ostvaruje dobit, za što kaže da nije čest slučaj u startup i IT svijetu. Pozitivne trendove poslovanja očekuje i u budućnosti. Kaže da se oslanja na ljude i njihovu stručnost, ali i opuštenost, što su jedina mjerila za određivanje tko će raditi kakav posao i kakvu plaću dobiti.

(Hina)

Pisane vijesti