Hrvatska inovacija Biocrystal osvojila prestižnu nagradu na jednom od najznačajnijih sajmova na svijetu

BC TECH kompanija dobitnik je godišnje nagrade “20 PLUS 20” za svoj proizvod Biocrystal®, a koju dodjeljuje jedan od najznačajnijih sajmova u Kini, Interzum Guangzhou, s više od 1500 izlagača iz 35 zemalja i regija..

BC TECH kompanija dobitnik je godišnje nagrade “20 PLUS 20” za svoj proizvod Biocrystal®, a koju dodjeljuje jedan od najznačajnijih sajmova u Kini, Interzum Guangzhou. Označena kao “izvrsni dodatak za industriju namještaja“, Biocrystal® tehnologija ovom je prestižnom nagradom dobila još jednu u nizu potvrda učinkovitosti potpuno prirodnog tretmana s dokazanim učinkom neophodnim današnjim korisnicima u proizvodima koje koriste svakodnevno.

Biocrystal® je znanstveno testirana i dokazano efikasna tehnologija na bazi čistih prirodnih kristala koja ublažava osjećaj i stanje stresa na način da uklanja umor i potpuno opušta. Biocrystal® mješavina namijenjena je ugradnji u široki opseg proizvoda za svakodnevnu uporabu, kao što su proizvodi za spavanje, namještaj, krevetnina, tekstil itd.

Ugrađujući Biocrystal® tehnologiju u svoje proizvode, proizvođači korisnicima osiguravaju i dokazan efekt ublažavanja stresa, jednog od najraširenijih problema suvremenog društva. Izvanredne značajke Biocrystal® tehnologije svrstale su ovaj proizvod u top 20 najutjecajnijih inovativnih dodataka za namještaj za 2019/20. godinu.

Ovu prestižnu nagradu utemeljio je i dodijelio Interzum Guangzhou, najutjecajniji azijski sajam u industriji proizvodnje namještaja i elemenata za uređenje enterijera, s više od 1500 izlagača iz 35 zemalja i regija. Biocrystal® tehnologija svrstana je među to 20 najinovativnijih dodataka za industriju namještaja od renomiranog žirija, predvođenog gospodinom Dickom Spierenburgom jednim od internacionalno najpoznatijih renomiranih dizajnera, te član žirija za Interzum nagradu.

Posjetioci ovogodišnjeg sajma interzum Guangzhou u Kini, imati će priliku upoznati se s Biocrystal® tehnologijom u vrijeme trajanja sajma (od 27. do 30. srpnja), budući da će zajedno s drugim dobitnicima renomirane Interzumove nagrade, ova hrvatska inovacija biti izložena za izlagače i posjetitelje sajma iz čitavog svijeta.

(Novi list)
 
 

Vijesti iz medija | Sajmovi | Hrvatski izvoz