Atlantic Grupa najbolje vođena kompanija u Hrvatskoj i druga u regiji

Atlantic Grupa dobitnica je priznanja u kategoriji ukupno najbolje vođene kompanije u Hrvatskoj, druge najbolje vođene kompanije u regiji središnje i istočne Europe te dobitnica priznanja u kategoriji ukupno najbolje vođene kompanije u sektoru hrane i pića u regiji središnje i istočne Europe

Atlantic Grupa prema istraživanju vodećeg svjetskog stručnog financijskog časopisa Euromoney dobitnica je priznanja u kategoriji ukupno najbolje vođene kompanije u Hrvatskoj, druge najbolje vođene kompanije u regiji središnje i istočne Europe te dobitnica priznanja u kategoriji ukupno najbolje vođene kompanije u sektoru hrane i pića u regiji središnje i istočne Europe.
 
Lista najbolje rangiranih kompanija po izboru Euromoneya temelji se na istraživanju analitičara vodećih banaka i istraživačkih instituta diljem svijeta. Sudionici istraživanja nominirali su kompanije prema više kriterija – od promišljenosti poslovne strategije, kvalitete korporativnog upravljanja, transparentnosti financijskih izvještaja, tržišne snage i profitabilnosti kompanije, potencijala za rast te kvalitete menadžmenta i zarada. Atlantic Grupa, priopćeno je iz kompanije, iznimno je ponosna što je u 2015. godini prepoznata kao kompanija koja uspješno posluje, ima kvalitetan sustav korporativnog upravljanja i transparentnu praksu komunikacije prema financijskom tržištu.
 
Euromoney inače već gotovo pedeset godina prati kretanja na „eurotržištu" koje se prvotno formiralo kao međunarodno tržište kapitala, a potom globalno tržište kapitala. Danas Euromoney ima značajan ugled u stručnoj javnosti koja donosi dubinske analize kretanja na tržištu kapitala, investicijskih prilika i pothvata, riznice i novčanih tokova te inih stručnih pitanja iz makroekonomije i financija. Istraživanja koja provode nezavisni stručnjaci Euromoneya predstavljaju globalnu referenciju kad je riječ o vrednovanju kompanija unutar pojedinih industrijskih sektora.
 
(Večernji list)


Vijesti iz medija | Uspjesi izvoznika | Hrvatski izvoz