Brodosplitova mega jahta 'Katina' među svjetskom elitom

Na prestižnom sajmu luksuznih mega i super jahti  'Monaco Yacht Show' svjetsku je premijeru imala i najveća hrvatska superjahta, 'Brodosplitova' ljepotica 'Katina' u vlasništvu Brodosplit Plovidbe d.o.o.


Prestižni sajam luksuznih mega i super jahti  'Monaco Yacht Show', što se po jubilarni 25. put održava u luci Hercules u Monte Carlu, svoja je vrata otvorio brojnim kupcima, vlasnicima jahti i entuzijastima.
 
Između gotovo 120 najglamuroznijih superjahti na svijetu, svjetsku je premijeru imala i najveća hrvatska superjahta, 'Brodosplitova' ljepotica 'Katina' u vlasništvu Brodosplit Plovidbe d.o.o.
 
Jahta duljine 60 metara može na svoje četiri palube u šest VIP kabina primiti 12 putnika, o kojima se brine 13 članova posade, a namijenjena je za krstarenje Mediteranom i Karipskim otocima, ali i za oceanska krstarenja, sukladno certifikatima Hrvatskog registra brodova i kodu LY2.
 
Procjenjuje se da će sajam posjetiti oko 35.000 ljudi iz cijelog svijeta, koji na jednom mjestu mogu vidjeti veliki broj mega i super jahti od 25-100m dužine i razgledati bogatu nautičku ponudu te razmijeniti mišljenje i iskustva o trendovima koji vladaju u ovoj branši nautičkog turizma.
 
(Poslovni dnevnik)
 

Vijesti iz medija | Sajmovi | Strana tržišta i prilike