Kanaan dogovorio plasiranje svog čipsa u Lidlu u četiri države

Kanaan je potpisao ugovor s trgovačkim lancem Lidl o plasmanu ručno prženoga čipsa kao robne marke u Hrvatsku, Mađarsku, Sloveniju i Srbiju. Dodatnu vrijednost ovom proizvodu daje i suradnja s domaćim proizvođačima koji svoje proizvode na osnovi čipsa plasiraju u Kinu i SAD.

Kanaan je potpisao ugovor s trgovačkim lancem Lidl o plasmanu ručno prženoga čipsa kao robne marke u Hrvatsku, Mađarsku, Sloveniju i Srbiju. Kako je rekao direktor i vlasnik Zvonko Popović, proizvodi te tvrtke u Lidlovoj robnoj marki naći će se do kraja rujna.

– Dodatnu vrijednost ovom proizvodu daje i suradnja s domaćim proizvođačima koji svoje proizvode na osnovi našeg čipsa plasiraju u Kinu i SAD. U sljedećoj nam je godini cilj izvoz tog proizvoda u cijelu Europu – ističe Popović.

U prvih šest mjeseci ove godine Kanaanov je prihod porastao za deset milijuna kuna u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje, što je rast od 20 posto, a do kraja godine u njemu vjeruju da bi prihod mogao biti veći za 20 milijuna kuna u odnosu na lanjski i dosegnuti ukupno 137 milijuna kuna.

(Lider)

Vijesti iz medija | Strana tržišta | Hrvatski izvoz