Predstavljanje Kvarnerske rivijere u Beogradu

Turistička zajednica Kvarnera predstavila je 30. svibnja 2019. godine u Beogradu na vrlo osmišljen način turističke kapacitete Kvarnerske rivijere. TZ Kvarnera predstavila je u Beogradu najbolje što turistima može ponuditi turistička regija Kvarner - šarmantna dama hrvatskog turizma Opatija, sunčani Crikvenica i Novi Vinodolski, predivni otoci Krk, Rab, Cres i Lošinj i jednako tako prirodne ljepote, šume i vode Gorskoga kotara.

Turistička zajednica Kvarnera predstavila je 30. svibnja 2019. godine u Beogradu na vrlo osmišljen način turističke kapacitete Kvarnerske rivijere. Tog dana su direktorica TZ Kvarnera dr.sc. Irena Peršić Živadinov i chefovi Gourment restorana iz Kastva, Njivica i Raba, gostovali u Jutarnjem programu Radio televizije Srbije, nakon čega je održana izuzetno dobro posjećena konferencija za medije, da bi cjelodnevni program završio eno-gastro doživljajem „Frankopanski đir“ u beogradskom hotelu Falkensteiner.

TZ Kvarnera predstavila je u Beogradu najbolje što turistima može ponuditi turistička regija Kvarner - šarmantna dama hrvatskog turizma Opatija, sunčani Crikvenica i Novi Vinodolski, predivni otoci Krk, Rab, Cres i Lošinj i jednako tako prirodne ljepote, šume i vode Gorskoga kotara.

U predstavljanju Rijeke posebno je naglašeno kako se radi Europskoj prijestolnici kulture za 2020. godinu. Kao jedan od važnih čimbenika koji će olakšati mogućnost turistima iz Srbije da jednostavnije, brže i u većem broju posjete turistička odredišta na Kvarneru, istaknuto je uvođenje nove redovite linije Beograd – Rijeka (Krk) koja će prometovati utorkom i petkom tijekom čitave godine.

Prezentaciji u hotelu Falkensteiner nazočili su direktor turističke organizacije Grada Beograda Miodrag Popović, predstavnici javnog i kulturnog života, medija i vodećih turističkih agencija. Ispred Veleposlanstva RH u Beogradu nazočio dr.sc. Stjepan Glas.

(MVEP)




 

Pisane vijesti | Događanja | Hrvatski izvoz