Povezivanje hrvatskih i azerbajdžanskih tvrtki

Sve hrvatske tvrtke zainteresirane za širenje poslovanja na azerbajdžansko tržište mogu se za dodatne informacije i pronalazak partnera u Azerbajdžanu obratiti agenciji Azexport. Glavna misija Azexporta, kojom upravlja Centar za analizu ekonomskih reformi i komunikacija jest uspostavljanje platforme za potporu pri pronalasku inozemnih partnera azerbajdžanskim tvrtkama.

Sve hrvatske tvrtke zainteresirane za širenje poslovanja na azerbajdžansko tržište mogu se za dodatne informacije i pronalazak partnera u Azerbajdžanu obratiti agenciji Azexport.az.

Glavna misija Azexporta, kojom upravlja Centar za analizu ekonomskih reformi i komunikacija jest uspostavljanje platforme za potporu pri pronalasku inozemnih partnera azerbajdžanskim tvrtkama i pružanje informacija o proizvodima azerbajdžanskog podrijetla.

Na internetskim stranicama Azexporta nalazi se detaljna baza azerbajdžanskih tvrtki i proizvoda, dostupnih putem suvremene elektroničke platforme u koju su integrirane i vodeće globalne i lokalne transportne i logističke tvrtke.

(HGK)


 

Pisane vijesti | Strana tržišta | Hrvatski izvoz