U Stuttgartu održan Gospodarski forum na temu "IT Hrvatska"

U organizaciji Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Stuttgartu i Industrijsko-trgovačke komore Stuttgart (IHK Region Stuttgart) održan je Gospodarski forum na temu „IT Hrvatska“ 07. svibnja 2019. godine u Stuttgartu. Na forumu, koji je okupio njemačke tvrtke iz Baden-Württemberga, nazočili su, uz predstavnike  tvrtki iz IT industrije, i oni kojima su potrebne usluge IT sektora.

U organizaciji Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Stuttgartu i Industrijsko-trgovačke komore Stuttgart (IHK Region Stuttgart) održan je Gospodarski forum na temu „IT Hrvatska“ 07. svibnja 2019. godine u Stuttgartu.

Na forumu, koji je okupio njemačke tvrtke iz Baden-Württemberga, nazočili su, uz predstavnike  tvrtki iz IT industrije, i oni kojima su potrebne usluge IT sektora.

Njemačkim tvrtkama su predstavljene mogućnosti poslovanja u Hrvatskoj u više branši s posebnim naglaskom na IT i mogućnosti suradnje s hrvatskim IT sektorom.

Također predstavljena je brzorastuća start-up scena posebno u Splitu, Zagrebu, Osijeku i Varaždinu u visokim tehnologijama i IT-u.

(MVEP)
 

Pisane vijesti | Događanja | Hrvatski izvoz