Riječka tvrtka Surf’n’Fries otvorila je prvi restoran brze hrane u Gruziji, u središtu glavnoga grada Tbilisija. Surf’n’Fries je posluje već 10 godina, otvorio je više od 60 objekata na četiri kontinenta.
Riječka tvrtka Surf’n’Fries otvorila je u srijedu prvi restoran brze hrane u Gruziji, u središtu glavnoga grada Tbilisija, čime je počela širenje na još jedno tržište. Surf’n’Fries namjerava otvoriti još nekoliko prodajnih mjesta na jezerima u okolici Tbilisija koja posjećuju brojni turisti.
Vjerujemo da će naše inovativno i prepoznatljivo pakiranje i na ovoj lokaciji doći do izražaja. Ovakve su se lokacije dosad pokazale jako dobrim za našu ponudu u kojoj ključnu ulogu ima naša ambalaža koja je idealna za grab and go način konzumacije.
Naša standardna ponuda i ovdje će se sastojati od pomfrija, chicken nuggetsa, chicken tendersa, mozzarella chees, raznih receptura loaded friesa, Surf Doga, te nezaobilazne palete od 35 različitih jedinstvenih receptura umaka. S obzirom da uvijek nastojimo ubaciti i neki od lokalnih okusa, odlučili smo da to bude jedan sirni proizvod pod imenom Sulguni Cheese, kaže Denis Polić suosnivač Surf’n’Friesa.
Surf’n’Fries je posluje već 10 godina, otvorio je više od 60 objekata na četiri kontinenta.
(Lider)
Vijesti iz medija |
Strana tržišta |
Hrvatski izvoz