Uspješan nastup šibenskih tvrtki na austrijskom sajmu nautike Boot Tulln

Najveći sajam nautike u srednjoj i istočnoj Europi održan je od 7. do 10. ožujka u austrijskom gradu Tullnu, na kojem se, u organizaciji HGK – ŽK Šibenik kao suizlagača na štandu HTZ-a, predstavio nautički sektor Šibensko-kninske županije. Tu su ponudu na više od desetak pojedinačnih štandova predstavile Marina Hramina, Marina Pirovac, ACI marine Jezera, Vodice, Skradin, Piškera i Žut te veliki broj charter-tvrtki koje imaju baze u Šibensko-kninskoj županiji, poput NCP&Mare, Off Shore Boote Primošten, AYC Vodice, BAN Tours Charter Rogoznica i drugi.

Najveći sajam nautike u srednjoj i istočnoj Europi održan je od 7. do 10. ožujka u austrijskom gradu Tullnu, na kojem se, u organizaciji HGK – ŽK Šibenik kao suizlagača na štandu Hrvatske turističke zajednice, predstavio nautički sektor Šibensko-kninske županije.

Na štandu HGK - ŽK Šibenik predstavilo se pet tvrtki: Bantours Charter, Marina Frapa, Ankora Charter, Hotel Spongiola s ronilačkim centrom i Pomorsko učilište Adria Libar, koje su iskazale zadovoljstvo nastupom i interesom posjetitelja za Hrvatsku, a posebno za nautičku ponudu Šibensko-kninske županije.

Tu su ponudu na više od desetak pojedinačnih štandova predstavile Marina Hramina, Marina Pirovac, ACI marine Jezera, Vodice, Skradin, Piškera i Žut te veliki broj charter-tvrtki koje imaju baze u Šibensko-kninskoj županiji, poput NCP&Mare, Off Shore Boote Primošten, AYC Vodice, BAN Tours Charter Rogoznica i drugi.

U kontaktima s izlagačima i nautičarima iz Austrije, predsjednik ŽK Šibenik Ivan Soža uvjerio se u dobre pripreme za dolazak još jedne uspješne nautičke sezone. S direktorom HTZ-ova ureda u Beču i direktorom sajma u Tullnu razgovarao je o sljedećem nastupu i boljem pozicioniranju hrvatskoga štanda na središnjem mjestu u hali 4, u kojoj se predstavljaju uglavnom hrvatski izlagači.

"Svakako treba istaknuti konceptualno rješenje štanda HTZ-a koje je vizualno upečatljivo, ali bi štand svojom površinom trebao biti veći od ovogodišnjega od 30 četvornih metara, koji je bio prenapučen suizlagačima", rekao je Soža.

(HGK)
 

Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz