Promocija hrvatskog turizma u Bukureštu

Rumunjski proljetni turistički sajam održavao se u sajamskim izložbenim prostorima ROMEXPO-a u Bukureštu u razdoblju od 21. do 24. veljače ove godine, u organizaciji Rumunjske gospodarske komore i Nacionalne udruge putničkih agencija. Na sajmu su sudjelovali predstavnici Turističke zajednice grada Zagreba, Croatia Airlinesa i Uniline turističke agencije.

Rumunjski proljetni turistički sajam održavao se u sajamskim izložbenim prostorima ROMEXPO-a u Bukureštu u razdoblju od 21. do 24. veljače ove godine, u organizaciji Rumunjske gospodarske komore i Nacionalne udruge putničkih agencija.

Glavni cilj ovog sajma bio je pružiti kvalitetnu potporu konsolidiranju rumunjske turističke industrije te osigurati mjesto susreta domaćih i stranih turističkih agencija, turoperatora, hotela, resorta, prijevoznika i svih ostalih lokalnih, nacionalnih i međunarodnih autoriteta vezanih za turizam. Na sajmu su također sudjelovali predstavnici Turističke zajednice grada
Zagreba, Croatia Airlinesa i Uniline turističke agencije.

Uoči samog održavanja sajma u prostorijama Veleposlanstva Republike Hrvatske u Bukureštu upriličena je promocija hrvatskog turizma na kojoj se okupilo 50-tak rumunjskih predstavnika turističke industrije te uzvanika Turističke zajednice grada Zagreba i Croatia Airlinesa.

Sve ih je pozdravio hrvatski veleposlanik dr.sc.  Davor Vidiš, a potom i predstavnici TZ-a grada Zagreba i Croatia Airlinesa koji su održali promotivne prezentacije vezane za turizam Republike Hrvatske i Grada Zagreba te nacionalne zračne kompanije.

Predstavnica Croatia Airlinesa najavila je tom prigodom ponovno uvođenje izravnih letova Zagreb-Bukurešt tri puta tjedno, i to ponedjeljkom, srijedom i petkom, počevši od 12. travnja ove godine, a izvučen je i dobitnik putovanja u Zagreb za dvije osobe u trajanju od četiri dana, koje su Turistička zajednica grada Zagreba i Croatia Airlines darovali u nagradnoj igri.

(MVEP)
 



Pisane vijesti | Sajmovi | Hrvatski izvoz