Izložba o Hrvatskoj Davora Rostuhara u Louvreu

U Parizu se otvara izložba o Hrvatskoj fotografa i putopisca Davora Rostuhara, s pratećim turističko-informativnim i promotivnim sadržajima "Croatie. Pleine de couleurs." (Hrvatska, puna boja) u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ), predstavništva HTZ-a u Francuskoj i Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ).

U Parizu se u utorak otvara izložba o Hrvatskoj fotografa i putopisca Davora Rostuhara, s pratećim turističko-informativnim i promotivnim sadržajima "Croatie. Pleine de couleurs." (Hrvatska, puna boja) u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ), predstavništva HTZ-a u Francuskoj i Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ).

Izložba prikazuje sve hrvatske regije, prirodne ljepote, običaje, baštinu i novo vrijeme kroz umjetnički doživljaj i nove tehnologije snimanja kojima se autor služio.

Postavljena je u prestižnom prostoru Carrousel du Louvre, u sklopu jednog od najposjećenijih svjetskih muzeja, Louvrea. Organizatori očekuju da će do zatvaranja, 20. studenoga, privući više od tri milijuna posjetitelja.

Očekuje se dolazak predsjednika Vlade Andreja Plenkovića koji boravi u radnom posjetu Francuskoj, 15. i 16. listopada gdje se sastaje s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom. Uz predsjednika Vlade su ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek i ministar turizma Gari Cappelli.

(Hina)

Vijesti iz medija | Događanja